Nordic KeyboardsNordic Keyboards

Fraktinformation för Nordic Keyboards

Leveranstider inom Sverige

Varor som vi har på lager skickas varje måndag och är i normalframmet framme hos dig följande tisdag. Till vissa orter tar det dock längre tid (exempelvis på Gotland samt för postnummer som börjar på 62 eller 82-98). För att din beställning ska hinna behandlas behöver vi den före klockan 10 på måndag förmiddag.

Vissa varor har vi inte på eget lager, utan beställer från leverantör först efter att vi fått din beställning. Även dessa beställningar skickar vi på måndagar, men för att din beställning ska hinna behandlas behöver vi den före klockan 18 söndagen innan.

Om varan är slut även hos leverantören finns information om detta under rubriken "Lagerstatus" på varje produkt. Kontakta kundservice för att få besked om leveranstiden.

När paketet är skickat får du ett mail från oss. Om det fraktsätt som används är spårbart skickar vi med en länk för att spåra paketet.

Leveranstider utanför Sverige

Till Danmark, Finland och Norge är leveranstiden 1 dag längre än inom Sverige (se ovan).

För leveranstid till övriga världen, kontakta kundservice.

Du väljer hur vi ska skicka

När du beställer från oss kan du själv välja om vi ska skicka med PostNord (tidigare Posten) eller DHL. DHL är billigare utan att ta längre tid, men vi vet att vissa föredrar att hämta hos PostNords ombud.

I vissa fall kan vi inte skicka med det fraktsätt du valt, till exempel om varan är otymplig och vårt system inte lyckats matcha detta med ett fungerande fraktsätt. Om detta händer, kommer vi att ändra till det fraktsätt vi finner lämpligt.

Fraktkostnad

När du klickat dig in på en produkt visas priset intill Köp-knappen. Där framgår också vad priset blir inklusive frakt för 1 st.

För att beräkna fraktkostnad för flera produkter, lägg dem i din kundvagn och klicka på Till kassan. Ange om du är privatperson eller företag och vilket land du vill ha leveransen till, så visas möjliga fraktsätt och vad det kostar.

Har du frågor? Kontakta kundservice, vi hjälper gärna till!

Detaljerade villkor

Vänligen se "Köpvillkor för Nordic Keyboards"